Menu
Over Consort

Over ons

Veranderen is een vak voor managers, medewerkers en adviseurs. Het is ook lastige materie, waar je nooit op uitgeleerd raakt.

Elke manager heeft te maken met veranderprocessen. Het verschil is dat veranderingen bij de één voor veel weerstand zorgen, waar een ander veranderingen zo vorm geeft dat er juist draagvlak is en betrokkenheid ontstaat.

Veranderen is een vak, en wij hebben ervaring met veranderprocessen in verschillende omgevingen, en die ervaring stellen wij graag ter beschikking aan onze opdrachtgevers. Niet alleen om een concreet probleem aan te pakken, maar ook om hen te laten te leren van ons en wij weer van hen.

Methodieken en instrumenten alléén maken veranderingen daarbij niet succesvol, en niet alle methodieken zijn altijd even effectief. Wel kunnen gevalideerde methodieken bijdragen aan snelheid en objectivering, mits ze in handen zijn van ervaren adviseurs. Wij kunnen indien dat effectief is terugvallen op enkele beproefde methoden, deels ontstaan in onze eigen adviespraktijk, deels ontwikkeld door professionele collegae in Nederland en daarbuiten.